Interesse for ikke konventionelle metoder stiger også hos medicinerne. Her et eksempel på den forskning vi har brug for. Den omhandler kroppens selvhelbredende kræfter, som homøopatisk behandling understøtter, og som kan hjælpes på vej af andre naturlige måder.

9 veje til et kræftfrit liv, Dr. Kelly A. Turner

Irisiana-Verlag, Verlagsgruppe Random House GmbH, München 2015, 320 sider, ISBN 978-3-424-15268-5

Lægen Dr. Turner forsker i de menneskers kræftsygdoms forløb, som er blevet helbredt uden konventionel behandling på sygehuset, eller som er blevet helbredt efter den konventionelle medicin har opgivet behandling.

De fascinerende historier om helbredte mennesker ønsker først og fremmest en ting: at give mod. Og det har disse kræftpatienten mere end nok af.

Forskningen sikres af en forfatter, der som videnskabsmand er på den hårde grund af fakta. Endnu mere har kandidaten fra de berømte Harvard- og Berkeley -universiteter gjort radikale remissioner til et forskningsfokus og er derfor en bevist ekspert.

For sit forskningsarbejde og i sidste ende også for bogen “9 måder til et kræftfrit liv” har hun rejst rundt i hele verden for at møde mennesker, der er lykkedes. Imponerende og rørende patienthistorier er stillet op i den. Læseren lærer, hvordan disse mennesker formåede at erobre kræft, og hvordan de gjorde det.

På baggrund af disse erfaringer udviklede hun ni råd om, hvordan der kan bruges i tilfælde af kræft.