Om reiki healing

Selve ordet Reiki er Japansk og betyder en universel (Rei) energi (Ki). Reiki healing er en blid, kærlig og samtidig meget kraftfuld form for energi-healing. Reiki kan helbrede mange forskellige former for skavanker og skader samt skabe ro, balance og harmoni i krop og sind. Japaneren Dr. Mikao Usui har videre givet Reiki i den tradionelle form, og Usui Shiki Ryoho systemet, som betyder at der værnes om dit energisystem.

I Reiki healing kanalisereres den universelle, healende energi ned gennem healerens krop og ud gennem hænderne. Energien er universel og det betyder, at behandleren heller ikke kommer til at dræne sig selv, eller overføre negativ energi.

Hvad er Reiki godt for

Reiki styrker dit immunforsvar og er god ved betændelsestilstande og ubalancer da behandlingen kan mindske stress, afspænde og aktivere kroppens egen evne til healing. Reiki løsner blokeringer, dæmper angst og uro, mindsker bivirkninger og ubehag, samt er med til at balancere dit energisystem. Det hjælper og udrenser på det fysiske såvel som det psykiske plan og giver ny energi i harmoni mellem krop, sind og ånd. Det er også med til at udrense og afgifte kroppen for affaldsstoffer og gammel, stagneret energi, samt meget andet.

Hvordan foregår en behandling med Reiki healing?

En Reiki behandling indledes typisk med en samtale om klientens problemstilling. Selve healingen foregår ved, at klienten lægger sig påklædt på en briks og evt. dækkes med et tæppe. Behandlingen er nænsom og blid, hvor Reiki healeren placerer herefter sine hænder på en række forskellige positioner på kroppen, først på hovedet og forsiden derefter på bagsiden af kroppen. Behandlingen varer ofte ca. 1 ½ time.

Behandlere i Forenede Naturmedicinere som tilbyder Reiki healing

Mette Hamann
Naturopat (RAB)
Zoneterapeut
Reikihealer

Rækmarken 4 Tuse Næs,
4300 Holbæk
Tlf: 59 46 20 05 (fastnet)
info@mettehamann.dk
www.mettehamann.dk