Bøger

Superkost for hjernerystelser

Naturopath (RAB)
Charlotte Lillegaard Petersen
www.naturopati.dk

Bogen kommer tæt på virkeligheden for hjernerystelsespatienter med information, casehistorier og opskrifter og tips til alle dagens måltider. Patienten mødes i øjenhøjde med motivation og inspiration til, hvorledes kosten kan gribes an på trods af belastende symptomer som træthed, kvalme, hovedpine m.v.

Pårørende må også meget gerne læse med og deltage i projektet. Kosten er sund, så alle kan spise med.

Bag om Whiplash

Naturopath (RAB)
Charlotte Lillegaard Petersen
www.naturopati.dk

Er du en whiplashpatient kan du med “Bag om whiplash” få gode råd til, hvordan du kan øge din handlekraft, forbedre din kommunikation med sundhedssystemet og dine pårørende og ikke mindst håndtere de smerter, der kommer med whiplash.

“Bag om whiplash” henvender sig både til whiplashramte, men i særdeleshed også til deres pårørende. Hertil kan også læger, fysioterapeuter, kiropraktorer og sagsbehandler få stort udbytte af bogens indhold.

Potentielle Bivirkninger fra HPVvaccinen – erfaringer fra behandlere og klienterne selv

Erfarringer indsamlet fra

klassiske homøopater (RAB)
Lone Lützen lone-naturmediciner.dk
Jeanette Maglegaard terapeutiskklinik.dk

Udarbejdet af

Daniel Quaade Lützen
Cand. scient. adm.

Baggrunden for denne rapport er den bekymring som er opstået, efter at behandlerne har observeret at piger og kvinder rapporterer en forværring af deres tilstand, efter at de er blevet injiceret med HPV-vaccinen. Behandlerne har derfor kontaktet Ministeriet for Sundhed og Ældre, der opfordrede til at indsende de erfaringer, som behandlerne har indsamlet til Sundhedsstyrelsen. Rapporten indeholder derfor de erfaringer, der indikerer at nogle personer tilsyneladende oplever voldsomme bivirkninger efter at have fået injiceret HPV-vaccinen.

HOMØOPATI OG BØRN,
en praktisk håndbog

Klassiske homøopater (RAB)
Jeanette Maglegaard
terapeutiskklinik.dk
Kirsten Steinig
steinig.dk

Denne bog er en introduktion til homøopatisk behandling af akut syge børn – dvs. børn, der har feber, mellemørebetændelse, forkølelser eller andre forbigående sygdomme. Homøopati er naturlig og effektiv medicin uden bivirkninger og egner sig derfor særligt godt til behandlingen af små og større børn. I mange andre lande er homøopati en fast del af børnebehandlingen. Det vil sige, at både praktiserende læger, alternative behandlere og forældre selv anvender homøopatisk behandling i stedet for medicin, der kan have negative bivirkninger og på lang sigt skade børnenes helbred.

Husly for de Vildfarne

Klassisk Homøopat (RAB)
Yogalærer
Ergoterapeut

Ina Hass

inahass.dk/

Husly for de Vildfarne – indeholder 49 meditative digte om at finde hjem, inddelt i 7 kapitler svarende til psykologien i de 7 Chakraer.

Brug bogen i din meditative praksis, og kombiner den gerne med den engelske When Grey Hairs Fall its time to find love – som indeholder 34 meditative love letter poems – om at finde kærligheden i sig selv og til sig selv.

De to bøger er som søskende eller endda elskende der holder hinanden i hånden og er IKKE oversættelser af hinanden.

When Grey Hairs Fall

Klassisk Homøopat (RAB)
Yogalærer
Ergoterapeut

Ina Hass

inahass.dk/

“When Grey Hairs Fall its time to find love” – indeholder 34 meditative love letter poems – om at finde kærligheden i sig selv og til sig selv.

Brug bogen i din meditative praksis og kombiner den med den danske “Husly for de Vildfarne” – som indeholder 49 meditative digte om at finde hjem, inddelt i 7 kapitler svarende til psykologien i de 7 Chakraer.

Bøgerne er IKKE oversættelser af hinanden, men går hånd i hånd som søskende eller elskende.

Yin Yoga, Poesi & Hjertets Melodi

Klassisk Homøopat (RAB)
Yogalærer
Ergoterapeut

Ina Hass

inahass.dk/

Bogen Yin Yoga, Poesi & Hjertets Melodi, tager dig med på en helbredende udviklingsrejse, hvor du via en helt unik kombination af dybe Yin yoga stræk, poesi og bevægende musik, bevæges derind i dig selv, hvor alt er stille, så du kan høre hjertet hviske sandheden om dig selv og dit liv.

Se alle

behandlere