Homøopatisk behandling af migræne


Migræne er en lidelse, hvor en person lider af gentagne episoder af hovedpine. Disse episoder er meget smertefulde.

Symptomer på migræne:

Symptomerne er ofte voldsomme hovedpine, som bliver, som regel kun på en side, og ledsaget af kvalme, nogle gange opkastnings, sløret syn og øget følsomhed over for lys og støj.
Der er forskellige faser i udviklingen af et migræne anfald. Mennesker, der lider af migræne anfald, kan som regel forudsige en anfald, før symptomerne viser sig. Dette skyldes, at de oplever nogle symptomer eller ændringer, før angrebet faktisk begynder. Folk kan lide af humørsvingninger, ændret fordøjelse, øget tørst og hyppigheden af vandladning.
Lige før angrebet kan folk have audiovisuelle hallucinationer som at høre visse lyde og se visse former foran deres øjne. Folk kan også opleve ændret fornemmelse som prikken over hele kroppen. Alt dette er din krops måde at advare dig om et kommende migræne anfald.
Mangel på søvn, være sulten i mange timer, angst, overdreven stress, visse medikamenter og kommende menstruationer kan alle udløse et anfaldaf migræne hos en person. Moderne tilgang til behandling af migræne indebærer at n smerten med smertestillende midler under en akut episode.


Homøopatiske lægemidler giver fremragende resultater i behandlingen af migræne. Homøopati udmærker sig ikke kun ved at kontrollere den akutte anfald, men homøopatien er også meget nyttigt for at forhindre fremtidige anfald ved at reducere anfaldenes hyppighed.
Homøopatiske lægemidler bliver specifikt ordineret efter at have undersøgt alle detaljer i migrænepatientens symptombilledet, herunder en persons fysiske, mentale og følelsesmæssige disposition, faktorer der udløser et anfald, såvel som ting, der lindrer angrebet. Det valgte middel er det, der passer specielt og præcis til patientens behov.
Homøopati kan prale af mere end 250 naturmidler, der kan bruges til behandling af migræne.

Migrænepatienter bedes om at konsultere en kvalificeret homøopat.