Langsigtede problemer

Homøopatiske læger ser ofte patienter med langvarige, kroniske problemer, hvoraf mange ikke har reageret på konventionel medicin, såsom gigt, astma, migræne, kronisk træthedssyndrom, depression, eksem og irritabelt tarmsyndrom.

Homøopati er en medicinsk behandlingsform, der er designet til at behandle hele personen og kan derfor bruges i næsten enhver situation, hvor helbred er belastet.

Homøopatien kan også være meget nyttigt til behandling af mindre lidelser, fra når man har skåret sig til blå mærker eller hoste og forkølelse. En læge, der er uddannet i homøopati, vil vide, hvornår det er mest effektivt at bruge homøopatisk medicin, konventionel medicin eller en kombination af begge dele. Dette er anvendelse af et helhedssyn på sundhed og sygdom.

Foruden læger er der sygeplejersker, jordemødre, tandlæger, dyrlæger, farmaceuter, … som alle bruger homøopati i deres daglige praksis.

Undersøgelser udført af BHA (Den britiske homøopatiske forening) i samarbejde med medlemmer af Fakultet for Homøopati og offentlige homøopatiske hospitaler har identificeret de hyppigst forekommende tilstande hos homøopatiske læger og tandlæger.
Medicinske tilstande, der ofte ses er:

Allergi, angst, astma, katarr, kronisk træthedssyndrom, kronisk rhinitis, hoste, Crohns sygdom, depression, eksem, fibromyalgi, høfeber, hovedpine, irritabel tarmsyndrom, menopausale symptomer, migræne, multipel sklerose, slidgigt, premenstruelt syndrom, gigt, leddegigt , infektion i øvre luftvej, vitiligo.

Kilde: Hjemmesiden af:

Den britiske homøopatiske forening er en registreret velgørenhedsorganisation, der blev grundlagt i 1902. De vigtigste formål med velgørenheden er at fremme og udvikle studiet og praksis af homøopati og at fremme uddannelse og forskning i homøopatiens teori og praksis, forudsat at de nyttige resultater af sådan forskning skal offentliggøres.