Lille Hammershus

Lille Hammershus er et levende antroposofisk udviklingscenter i Store Merløse på Sjælland, drevet af Dorte Nørlev, antroposofisk psykoterapeut, og Finn Nørlev, antroposofisk heilpraktiker. Siden 2003 har de skabt et sted for mennesker, både private og virksomheder, der ønsker uddannelse, udvikling, selvindsigt, meditation og forandring.

Om skolen

Centret består af 2 afdelinger. Rosenkreuzerskolen, tilbyder de to kompetencegivende uddannelser Antroposofisk Heilpraktik og Antroposofisk Psykoterapi.

Begge uddannelserne opfylder kravene til RAB-registrering. I FNM kan vi tilbyde RAB registrering som Naturopati.

Skolen har også mange spændende weekendkurser og aftenarrangementer med foredrag, meditation og esoterisk arbejde. I den terapeutiske afdeling Den Levende Krystal, tilbydes behandling i Antroposofisk Psykoterapi og Antroposofisk Heilpraktik af Finn og Dorthe.

Om antroposofisk heilpraktik

Antroposofisk Heilpraktik arbejder med Irisanalyse som diagnostisk metode, hvor samtaleterapi (psykosofi) og antroposofisk homøopatisk medicin er en del af behandlingsforløbet.

Samtaleterapien (psykosofi) i Antroposofisk Heilpraktik tager udgangspunkt i den selverkendelse, der kan erhverves gennem åndsvidenskaben. Erkendelse af mønstre og forvandling af disse er udgangspunktet. Forvandling af bl.a. traumer, angst, mindreværd, depression, vrede er målet, for at fremme det virkelige menneskelige jeg.

Om uddannelsen

Den 3 årige uddannelse i antroposofisk heilpraktik består af 2 grundkurser og 10 enkeltfag: menneskets 10 væsensled, metalterapi, plante- dyreterapi og nosoder, psykologi eller den biografiske metode, organlære, irisanalyse udd. diagnoseform, sygdomslære, terapeutens egen skolingsvej, Bachs Blomstermedicin, praktik udd., samt afsluttende opgave.

.

.

Læs mere om skolen og uddannelsen her: lillehammershus.dk