Om CEASE terapi

Udrensning af bivirkninger fra børnevacciner, rejsevacciner, HPV-vacciner, Covid 19 vacciner og medicin

CEASE Therapy er behandling med homøopatisk medicin. Homøopatisk medicin har altid som princip, at stimulere kroppen til at hjælpe sig selv. Vores krop er fantastisk til at hele sig selv, men nogle gange er den påvirket så hårdt, at den ikke kommer tilbage til fuld sundhed og godt helbred, så skal den have lidt hjælp, og det kan de homøopatiske mediciner.

Hvornår bruger man CEASE Therapy?

CEASE Therapy er udrensning for bivirkninger, der er opstået efter en vaccine eller konventionel medicin. Terapiforløbet har til formål specifikt at hjælpe kroppen til at udrense for de symptomer, der er kommet fra en vaccine eller medicin. Vacciner indeholder fremmede stoffer, der kan have alvorlige konsekvenser for helbredet. Det kan være et chok for kroppen, hvor den svækkes og derved fremprovokeres reaktioner som forskellige bivirkninger. Den homøopatiske medicin, der kan hjælpe kroppen til at udrense, er fremstillet af den vaccine eller den medicin, der forårsagede bivirkningerne. Erfaringer viser, at homøopatisk medicin fremstillet ud fra det, der forvoldte skaden, præcis stimulerer kroppen til at hele sig selv, der hvor skaden er sket.

CEASE Therapy er behandling af et lag af symptomer, der er påført fra vacciner eller konventionel medicin.

CEASE Therapy inkluderer hjælp og støtte til kroppen med selve udrensningen med bl.a. vitaminer og mineraler. Kroppen skal støttes i at udrense og immunforsvaret skal styrkes.

CEASE Therapy er behandling af hele personen og tilpasses den enkelte. Derfor begynder et hvert behandlingsforløb med en ca. to timers samtale.

Klassisk homøopatisk behandling kommer ofte efter et behandlingsforløb med CEASE Therapy, for at gøre behandlingen komplet.

.

.

Reaktioner på behandlingen med CEASE Therapy.

Reaktionerne kan være de samme symptomer, der opstod som eftervirkningen af medicinen/vaccinen. Det anses som kroppens selvhelende reaktion og bør ikke behandles med medicin, da den må anses for en sund reaktion fra organismen og ikke som en sygdom.

Erfaringer med behandling af bivirkninger efter HPV -vaccinen Gardasil

Symptomer som hovedpine, træthed, svimmelhed, besvimelser og følelsesløshed er enten forsvundet eller er mindre generende efter udrensning med CEASE Therapy.

Selvrapporteret symptom Procentdel ved behandlingens start Procentdel efter behandlingens afslutning
Træthed 96,43 % 7,14 %
Hovedpine 96,43 % 21,43 %
Svimmelhed 67,86 % 3,57 %
Symptomfri 0,00 % 67,86 %

Symptomer fra HPV-vaccinen fra før og efter behandlingen med CEASE Therapy.

Fra rapporten: Potentielle bivirkninger fra HPV-vaccinen.

Fra rapporten om udrensning fra HPV-vaccinen: Potentielle bivirkninger fra HPV-vaccinen.
Download rapporten her: lone- naturmediciner.dk/onewebmedia/rapporter%20og%20viden/Potentielle%20bivirkninger%20ved%20HPV-vaccinen.pdf

Erfaringer med behandling af bivirkninger efter vacciner og konventionel medicin

Tungmetalforgiftning. Aluminium kan sætte sig i hjernen og blokere for dennes normale funktion, dette kan resultere i de mange symptomer, der er karakteristisk efter HPV-vaccinen (A), samt medføre forstyrrelser i nervesystemet (B) og give nogle af de typiske neurologiske symptomer som kramper, føleforstyrrelser, hovedpine, migræne, svimmelhed, besvimelser, feber, muskelsvaghed, hukommelsestab og brændende, prikkende fornemmelser i huden og psykisk angst og frygt…

Overbelastning af lever/nyrer. Symptomer som træthed, visse former for hovedpine, nakkespændinger og ledsmerter kan stamme fra en overbelastet lever (C).

Fordøjelsessystemet kan påvirkes i en negativ retning af vaccinationer og konventionel medicin, da tarmfloraen kan blive forstyrret. Det er især tungmetaller, der kan virke forstyrrende og antibiotika fjerner både gode og dårlige tarmflorabakterier, der kan give grobund for vækst at svampe og skadelige bakterier. Det er ikke kun tarmfloraen, der kan blive forstyrret, det kan også gribe forstyrrende ind i tanker og følelser og dermed identitet og ens selvstændighed (D).

Hormonelle forstyrrelser kan opstå efter en vaccine eller P-piller, såsom menstruationscyklus, voldsomme smerter og kraftige blødninger ved menses.

Immunsystemet kan svækkes og udløse astma, eksem, allergier eller betændelsestilstande som bihule- og halsbetændelser, hævede kirtler, blære- og underlivsbetændelser, efter en vaccine eller konventionel medicin som antibiotika.

Autisme og ADHD. Vacciner har ved erfaring, ifølge Tinus Smits (E) vist sig, at kan have indflydelse på udvikling af autisme og ADHD. Ved disse adfærdsforstyrrelser opstår ofte det, at hjernen blokeres i at udføre sine funktioner. Denne blokerede eller dårligt fungerende hjerne har ingen fysiske forandringer, men har funktionelle forstyrrelser. Med homøopatisk behandling er det hos nogle muligt at fjerne denne blokering og genskabe hjernens normale funktion. Det er derfor at CEASE Therapy er så effektivt til at behandle autisme og ADHD.

.

CEASE Therapy er udviklet af den hollandske homøopat og læge Tinus Smits, der gennem praktisk erfaring har hjulpet flere hundrede børn. Denne terapiform er under stærk fremgang i Europa og USA.

For ydeligere information se i boger: “Autism Beyond Despair, – Homeopathy has the answers”.

.

Referencer

(A) www.youtube.com/watch?v=3G-rrurvNm4
(B) www.sundhedslex.dk/neurologiske-sygdomme.htm
(C) Sonnenschmidt Rosina, Liver and Gallbladder – Acquired Authority,
(D) Sonnenschmidt Rosina, The Digestive Organs – Pathway to the Centre
(E) Smits Tinus (2010): Autisme beyond despair, Emryss Publisher.

Skrevet af Lone Lützen (Klassisk homøopat, CEASE Therapist, healer)

Behandlere i Forenede Naturmedicinere der tilbyder CEASE Therapy

Sjælland og øerne

Jeanette Maglegaard
Klassisk Homøopat (RAB)
Nyelandsvej 63,
2000 Frederiksberg
Tlf: 26 16 75 55
jeanette@terapeutiskklinik.dk
www.terapeutiskklinik.dk

Anne Brask Hagelund
Klassisk Homøopat (RAB)
Huset Sanitas,
Ndr. Jernebanevej 16 A,
3400 Hillerød
og
Kirkebakken 41,
3390 Hundested
Tlf: 28 90 14 33
anne@brask-hagelund.dk
www.familieslottet.dk

Kirsten Steinig
Klassisk Homøopat (RAB)
Heilpraktiker
Sandgade 11 st th,
3700 Rønne
og
Behandlerkollektivet
Holger Danskes vej 3 B,
2000 Frederiksberg C
Tlf: 20 96 74 14
homeopati@steinig.dk
www.steinig.dk

Lone Lützen
Klassisk Homøopat (RAB)
CEASE Therapist
Healer
Abrikosvej 52,
4700 Næstved
Tlf: 51 70 66 05
l-one@live.dk
www.lone-naturmediciner.dk

Fyn og øerne

Charlotte Yde
Klassisk Homøopat (RAB)
Naturopat
Danmarksgade 27,
5000 Odense C
Tlf. 40 20 42 34
mail@charlotteyde.dk
www.charlotteyde.dk

Merete Klinkvort
Klassisk Homøopat (RAB)
Naturopraktor
Damstræde 9, Thurø
5700 Svendborg
Tlf. 40 92 97 77
mk@homeopaten.dk
www.homeopaten.dk

Jylland