Om Foreningen

Forenede Naturmedicinere er en uafhængig brancheforening for biopater, naturopather, biomedicinere, klassiske homøopater, heilpraktikere samt personer med anden relevant naturmedicinsk uddannelse.

Foreningen blev stiftet d. 11 maj 2019 og er en sammenslutning af Dansk Selskab for Klassisk Homøopati og Foreningen Naturopraxis. Begge foreninger har over 30 års erfaring i branchen; og vi er stolte af at være en sammenslutning af nogle af Danmarks længst eksisterende foreninger for naturmedicinske behandlere.

I foreningen arbejder vi blandt andet på at:

– Varetage vore medlemmers faglige interesser.
– Fremme og beskytte de naturmedicinske fag og discipliner.
– Hjælpe vore medlemmer i praktiske, juridiske og teoretiske anliggender.
– Udsende relevante nyheder og materiale.
– Formidle tilbud om relevant efteruddannelse og opdateringsmuligheder.

Følg med på foreningens facebookside og bliv løbende informeret om sundhedsrelevante emner og om foreningens arrangementer.

Blog

Følg med på foreningens blog og bliv løbende informeret om nyheder og faglig relevante artikler inden naturmedicinsk behandling.